B.G. Steijlen
Badweg 3
3312 AB Dordrecht

Hartslag

Huisartsenpraktijk
Steijlen

B.G. Steijlen
Badweg 3
3312 AB Dordrecht

Hartslag

Laatste nieuws

 

 

Assistente

Onze assistente Joke is met pensioen gegaan. Voor haar komt Bianca in de plaats die momenteel haar afrondende stage van haar opleiding tot doktersassistente bij ons loopt. Zij zal 2 dagen bij ons gaan werken en Ankie 3 dagen. Ook Lizanne werkt nog steeds bij ons bij afwezigheid van de vaste assistente. Joke blijft ook nog beschikbaar om in te vallen.

Waarnemers

Begin of in de loop van januari 2017 stopt dokter van Wermeskerken. Wie hem gaat vervangen is nog niet bekend. Omdat onze praktijk het gehele jaar geopend is, moeten we gebruik maken van waarnemers. We proberen zoveel mogelijk met dezelfde waarnemers te werken.

Terugbellen

Vele malen per dag moeten wij mensen terugbellen. Om onze praktijklijn niet te belasten, bellen wij met een andere lijn. Deze lijn moet onbekend blijven anders worden wij op die lijn teruggebeld omdat die in het geheugen blijft staan. Vandaar dat u in uw display/ geheugen de melding krijgt “onbekend nummer”.

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

In 2017 gaat het vernieuwde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker van start. Voor verdere informatie: www.bevolkingsonderzoekzuid-west.nl

Antwoordapparaat

Helaas. Ondanks ons herhaald verzoek om na 14.00 uur alleen nog te bellen voor dringende zaken neemt het aantal telefoontjes na 14.00 uur alleen maar toe. Naast de administratie heeft de assistente in de middag ook een eigen spreekuur zodat ze genoodzaakt wordt om geregeld het antwoordapparaat aan te zetten. We zijn – voor dringende zaken -wel altijd bereikbaar via ons noodnummer.

Recepten

De door u aangevraagde recepten worden door ons dezelfde dag elektronisch doorgegeven aan uw apotheek. De apotheek heeft echter voor de verwerking van uw herhaalmedicatie 2 dagen nodig. Vraag uw medicatie om die reden ruim op tijd aan.
  
U kunt uw medicatie ook- 24 uur per dag!- doorgeven via onze website  www.huisarts-steijlen.nl

Zorgdomein

Voor elke verwijzing naar een medisch specialist is een verwijsbrief noodzakelijk. Bij het ontbreken van een verwijsbrief worden de kosten niet vergoed door de zorgverzekeraar. De vroegere verwijskaart is afgeschaft.
Wij maken gebruik van de verwijsapplicatie ZorgDomein. Hiermede kunnen wij de verwijsbrief digitaal doorsturen naar de specialist. Voor een verwijzing naar een specialist is een afspraak op het spreekuur noodzakelijk. 

 

 

Laatst bijgewerkt 14-11-2016

Made by Drainpower Webdesig7
© 2009-2017